Ervaar wat een mooi verhaal met je doet...

Voorstellingen

Ik vertel verhalen aan jong en oud en heb grote affiniteit met sprookjes en volksverhalen. Daarnaast verzorg ik ook graag verhalen op maat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een verhaal met een bepaald thema? Ik denk graag met u mee!

Door mijn jarenlange ervaring als jeugdbibliothecaris ben ik me heel bewust van het belang van (voor)lezen voor de taalontwikkeling van kinderen. Daarom verzorg ik optredens en workshops op het gebied van vertellen én voorlezen. Ik werk mee aan leesbevorderingsactiviteiten zoals de Kinderboekenweek en De Nationale Voorleeswedstrijd. Ik heb veel ervaring met voorlezen en vertellen aan peuters en kleuters. Hierbij maak ik meestal gebruik van prentenboeken en/of vertelplaten met de kamishibai (Japans vertelkastje). Mijn repertoire bestaat onder andere uit alle bekroonde prentenboeken van de Nationale Voorleesdagen.

U kunt mij vragen voor alle gelegenheden waarbij een verhaal een mooie invulling kan zijn. Denk aan verjaardagen, (kinder)feesten, bruiloften en festivals. Verder verzorg ik optredens voor scholen, bibliotheken, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en andere (culturele) instellingen.

Interactieve vertelvoorstelling rondom de sprookjes van Grimm

2012 werd uitgeroepen tot het internationale Grimm-jaar. Precies 200 jaar daarvoor brachten de gebroeders Grimm namelijk het eerste deel van hun verzamelde sprookjes uit. Dit was voor mij een goede aanleiding om deze mooie sprookjes weer eens in het middelpunt te zetten. Daarom bied ik een vertelvoorstelling voor kinderen, waarin ik op een interactieve manier bekende en minder bekende Grimm-sprookjes vertel.

Leeftijd: 4-7 jaar
Groepsgrootte: max. 25 kinderen
Duur: 45 minuten

Een reiskoffer vol verhalen

Al vertellend neem ik de kinderen mee naar verre landen en andere culturen. Tijdens deze voorstelling maken we kennis met bijzondere plekken op aarde, onbekende volken met andere gewoontes en manieren. Kortom: de kinderen leren de wereld beter (ver)kennen…

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Groepsgrootte: max 25 kinderen
Duur: 45 minuten

Privacy en algemene voorwaarden