Ervaar wat een mooi verhaal met je doet...

Reacties

Ik deel graag wat een mooi verhaal met mij doet…

56 Reacties

 1. Gerry

  Op een feest afgelopen vrijdag mochten we Hélène zien in de rol van verhalen verteller. De kinderen luisterden ademloos en gingen helemaal op in haar sprookjes.
  En, eerlijk gezegd, wij als volwassene bleven ook heel geboeid. De kinderen konden er geen genoeg van krijgen en dat is denk ik een heel mooi compliment. Geweldig leuk! Een aanrader.

  Antwoord
 2. marianne

  Bij Helene heb ik met 4 anderen een cursus storytelling gevolgd.
  Helene is enthousiast en geeft mensen ruimte om te zijn wie ze zijn en ook om te vertellen op de manier die bij hen past.
  Ze geeft mensen veel zelfvertrouwen. We hebben ook veel plezier met elkaar gehad. De cursus werd afgesloten met een spetterende vertelavond van ons allemaal!
  Dank!

  Antwoord
 3. Mark Hasper

  Mijn zoon Tim (10 jaar), heeft de zesweekse vertelcursus gevolgd van Zuleika en heeft dit afgerond met een schitterende presentatie in de centrale bibliotheek van Hengelo. Het was een genot om naar hem te kijken. Tim was enorm enthousiast over de cursus en kijkt er al naar uit om volgend jaar weer mee te doen.

  Antwoord
 4. SBO De Sleutel - Vroomshoop

  Gisteren is verhalenverteller Zuleika bij ons in de klas geweest. Ze had veel mooie materialen bij zich, die allemaal bij een verhaal horen. De kinderen mochten in groepjes kiezen welk verhaal er verteld zou worden. Ademloos hebben ze naar 4 prachtige verhalen geluisterd! Het was geweldig.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy en algemene voorwaarden